Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Kapcsolat

RITZ HUMÁN ERŐFORRÁS FEJLESZTŐ BT.

2116 Isaszeg, Tőzegtelep 5325

Vezető tanácsadó: Ritz Tibor

Mobil: 70/614-4706

email: tiborritz@gmail.com

Időpont foglalás, a tanácsadást, az ön által megjelölt helyszínen végzem, kérem vegye figyelembe az utazási időt is. Itt láthatja a szabad óráimat. Foglalás.

Magyarok külföldön

2015.11.30.

Magyarok külföldön

Különböző vélekedések vannak a félmillió alatt és felett, de egy az tény 2014-ban a kint dolgozó magyarok majdnem 1000 milliárdot utaltak haza. Egy laza gyorsszámolással, félmillió embert alapul véve, az átlag 166.000 Forint. Ha azt is figyelembe vesszük, hogy ezek az emberek ott meg is élnek, nem is olyan rossz szám ez.

Az EU egyik lényege/vívmánya az egységes munkaerőpiac. Ez pedig egy olyan verseny, amiben a magyar munkaadó elég rendesen hátrányban van. Mit tehet a takarítóipari munkaadó, hogy ebből a hátrányból letudjon dolgozni?

Magasabb szolgáltatási színvonalhoz megtalálni a fizetőképes keresletet. Ebből aztán pénzügyi és egyéb motivációkkal felépíteni egy minőségi csapatot. Csak ha nincs minőségi csapat már az indulásnál, a vevő nem jön be a mi utcánkba. Mert, hogy a vevő nem hülye.

Ezen kívül szerintem a jó szolgáltatást eladni sem egyszerű helyzet. Tehát nem csak meg kell valósítani, fel kell építeni a készséget, hanem jól el is kell tudni adni a szolgáltatást. Eladni pedig csak azt lehet, ami már megvan.

Hogyan lehet ebből kilépni?

vissza

Hozzászólások