Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

Kiemelt termékek

"Reneszánsz 2.0 …

"Reneszánsz 2.0 START" Akciós ár:
10 000 Ft helyett
5 000 FtEgységár: 5 000 Ft /Fő
Új

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Kapcsolat

RITZ HUMÁN ERŐFORRÁS FEJLESZTŐ BT.

2116 Isaszeg, Tőzegtelep 5325

Vezető tanácsadó: Ritz Tibor

Mobil: 70/614-4706

email: tiborritz@gmail.com

Időpont foglalás, a tanácsadást, az ön által megjelölt helyszínen végzem, kérem vegye figyelembe az utazási időt is. Itt láthatja a szabad óráimat. Foglalás.

Új koncepció

 

Új koncepció

Na, most csak ezután lesz igazán szakma a takarítás. Ha beválik a Dr. Ilham Kadri koncepciója és a takarítóipari akut munkaerőhiányt úgy kezeljék, hogy a takarítók hatékonyságát kell növelni akár csúcstechnológiás berendezésekkel bevezetésével is.

Az alapelképzelés az lenne, hogy a dolgozó miközben végzi munkáját még egy robottal is kiegészülne eszközparkja és ezáltal a teljesítménye lényegesebben javulna. Ehhez persze olyan személyzet is kell, akire a robot rábízható. A koncepció alátámasztásaként a SealedAir Diversey Care új súroló automata robottal lép a piacra. Nyilván piaca válogatja, hol van létjogosultság és fizetőképes kereslet, de érdemes mélyebben megismerni ezeket a gépeket is. Az előnyök kézzel foghatóak.

A SWINGOBOT 755 egy kis súroló automata 43 cm-es kefével/46 cm-es felszívóval/15 literes tartállyal és mind, ahogy nevéből nem tűnik ki - a TASKI hagyományoknak nem megfelelően – 599 m2/óra gyakorlati teljesítménnyel rendelkezik. Az akkumulátorai, a gyári katalógus szerint 2,5 órát bírnak. A gép valószínű hengerkefés, bár erre nem tér ki a prospektus. A prospektus itt letölthető:20150609_int_swingobot755_specsheet_r3v4.pdf

Nem csak ez a robot van a cég kínálatában. A súroló automata mellett van még seprő-súroló és seprő/porszívó robot is. Ezzel kapcsolatos film megtekinthető a TTV-ben. Ez egy teljesen új dolog és az ISSA Las Vegas kiállításon kerül bemutatásra október 20-án. A gép az innovációs díjra is pályázik, izgalmas kérdés, hogyan fogadja majd az amerikai szakmai közönség.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!