Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Kapcsolat

RITZ HUMÁN ERŐFORRÁS FEJLESZTŐ BT.

2116 Isaszeg, Tőzegtelep 5325

Vezető tanácsadó: Ritz Tibor

Mobil: 70/614-4706

email: tiborritz@gmail.com

Időpont foglalás, a tanácsadást, az ön által megjelölt helyszínen végzem, kérem vegye figyelembe az utazási időt is. Itt láthatja a szabad óráimat. Foglalás.

Miért is?

 

Miért is?

Nekem egy nemzetközi vásár annyit jelent, hogy nem egy-egy újdonságra figyelek, hanem a trendet próbálom megérteni. Egy vásáron van akár 500 kiállító is, lehetetlen mindegyiket végignézni, viszont vagy egy ősz kép. Ezen felül találkozom kb. 30 ismerőssel és izgalmas az is, hogy ők mit érzékelnek. Ebből aztán összeáll egy érzés, amit nehéz megfogalmazni, de bármilyen véleményformálásnál lehet belőle meríteni.

Az idén rengeteg vásár van. Majd minden hónapra jutna egy. természetesen lehetetlen mindegyikre elmenni. A mostani tervek szerint Varsó, Verona és Berlin látszik reálisnak. Romániában az idén két vásár is lesz, mint ahogy hallom, így hát ezzel kapcsolatban még nem döntöttem.

Varsó tekintetében két fontos dolog van: az első, hogy az idén kapunk egy buszt, ami elvisz a vásárra és hazahoz. Ezt szerintem, hülyeség lenne nem kihasználni. A lengyelek az is megígérték, hogy szállás ügyben is segítenek. Második, hogy beindul a nagy verseny a CleanEurope és hát ezen is célszerű lenne jelen lenni. Ezen kívül, hogy lesz ott 300 kiállító, az már csak hab a tortán. Meg hát lesz nemzetközi konferencia is.

Február elején, a MATISZ delegáltjaként Amszterdamban leszek a vásár és verseny előkészítő bizottság ülésén. Addig azért tudnom kéne valamit. A kérdés az, hogy van-e 20 – 30 cégvezető, aki beszállna abba buszba?

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!