Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

Kiemelt termékek

"Reneszánsz 2.0 …

"Reneszánsz 2.0 START" Akciós ár:
10 000 Ft helyett
7 000 FtEgységár: 7 000 Ft /Fő
Új

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Kapcsolat

RITZ HUMÁN ERŐFORRÁS FEJLESZTŐ BT.

2116 Isaszeg, Tőzegtelep 5325

Vezető tanácsadó: Ritz Tibor

Mobil: 70/614-4706

email: tiborritz@gmail.com

Időpont foglalás, a tanácsadást, az ön által megjelölt helyszínen végzem, kérem vegye figyelembe az utazási időt is. Itt láthatja a szabad óráimat. Foglalás.

Márka (16.03.28)

 

Márka (16.03.28)

Van-e a cégednek márkája? A neved használod, mint én is, vagy van egy absztrakt megnevezése és logója a cégednek? Ha bármelyiket is használód, akkor az a te márkád és kérdés, hogy megtettél-e mindent annak érdekében, hogy az beteljesítse küldetését. A márkának két funkciója van, azonosít/megkülönböztet, és érzelmi töltetet hordoz, vagyis megtestesíti a márkahűséget.

A logó nem mindegy, hogy milyen, mennyire trendi, de az alapkérdés, hogy miként telik meg szerethető, tisztelt és vágyott tartalommal. Ha ezt jól csinálod, elérheted, hogy a vevők 10 – 15%-al hajlandók többet fizetni. Mert bíznak benned és csak téged akarnak.

Hogyan telik meg tartalommal a márka?

Márkaépítéssel!

Most ne gondolj a Mercédeszre, vagy a BMW-re, egyelőre nem világmárkákban gondolkodunk. A takarítóipar tipikusan lokális szolgáltatás. Koncentrálj egy városra vagy egy 50 – 100 kilométeres körre és specializálódj valamire.

Amikor azt mondom, specializálódj, az azt jelenti, hogy arról a valamiről mindent, de tényleg mindent kell tudnod. Ha mindent tudsz, akkor kell, hogy legyenek saját meglátásaid is, ezek is a védjegyeid lesznek. Azok lesznek, ha ismereteidet, meglátásaidat, véleményedet és ezekre épített ajánlataidat el kezded megosztani. Ha ezt 500 vagy 1 000 ember rendszeresen követi, nem kell aggódnod, mindig lesz elegendő munkád és tisztes hasznod. 

Ennek az építkezésnek, mind bárminek ára van és áldozatot követel. Lehet, hogy segítség is kell útközben? Rengeteget kel tanulnod és folyamatosan! Persze az sem elhanyagolható, hogy honnan és kitől.

Ha a márkád elég erős és valóban egy legendás szolgáltatást testesít meg, akkor csak egy a kérdés, hogyan akarsz növekedni tovább? A növekedés egy kőkemény hatalomtechnikai kérdés, ha nem növekedsz, jönnek a trónkövetelők, utolérnek – még ha bénábbak is, mert perspektívát nyitottál nekik – és gátlástalanul a mélybe taszítanak.

Itt álljunk meg!

Április 5 – VI. Továbbképző Ritz Tiborral

Jelenkezés a VI. továbbképzésre Ritz Tiborral

2016 április 5 (kedd)

Név *:
Beosztás *:
Jelentkezem a továbbképzésre *:


email cím *:
Cégnév:
Számlázási cím:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!