Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

Kiemelt termékek

"Reneszánsz 2.0 …

"Reneszánsz 2.0 START" Akciós ár:
10 000 Ft helyett
5 000 FtEgységár: 5 000 Ft /Fő
Új

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Kapcsolat

RITZ HUMÁN ERŐFORRÁS FEJLESZTŐ BT.

2116 Isaszeg, Tőzegtelep 5325

Vezető tanácsadó: Ritz Tibor

Mobil: 70/614-4706

email: tiborritz@gmail.com

Időpont foglalás, a tanácsadást, az ön által megjelölt helyszínen végzem, kérem vegye figyelembe az utazási időt is. Itt láthatja a szabad óráimat. Foglalás.

Ketyeg az óra...

 

Ketyeg az óra...

A döntés nehéz dolog, látom, hogy megnyitjátok a cikket, de nincs visszajelzés. Nyilván megint olyan témát érintettem, amiben tudom és ti is tudjátok, hogy igazam van, de ugyanakkor azt is látom, hogy a nagy szakmaisági ígéretek csak üres szólamok maradnak. Képzetlen emberekkel pedig nehéz lesz nyújtani a megajánlott és az el is várt szintű szolgáltatásokat.

A kedvezmény még egy ideig él és ne gondoljátok, hogy most kibiztosított és földre ejtett kézigránát ártalmatlan lesz. Az új OKJ Tisztítás-technológiai szakmunkás egy kicsit majd átrajzolja a jelenleg kényelmesnek hitt helyzetet.

A minimálbér és a garantált bérminimum minden jel szerint az inflációnál magasabb mértékben fog emelkedni. Ez azt jelenti, hogy az idei ártárgyalásokon kell valami plusz, amiért a vevő belátja, elfogadja, hogy az infláció mértékénél többet kell fizetnie.

Az is egy érv, hogy a minimálbér és a garantált bérminimum is, nem beszélve a személyi adózás változásáról már tavaly is meghaladta az infláció mértékét jó lehet, de én azt látom, hogy ez önmagában nem hatja meg a megrendelőket.

Kell még másik érv is. A nyugati példákat nézve azt látom, hogy ez plusz egy magasabb képzettségi szint és/vagy technológiai váltás illetve új eszközök bevezetése. Ezen érdemes elgondolkodni.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!