Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Kapcsolat

RITZ HUMÁN ERŐFORRÁS FEJLESZTŐ BT.

2116 Isaszeg, Tőzegtelep 5325

Vezető tanácsadó: Ritz Tibor

Mobil: 70/614-4706

email: tiborritz@gmail.com

Időpont foglalás, a tanácsadást, az ön által megjelölt helyszínen végzem, kérem vegye figyelembe az utazási időt is. Itt láthatja a szabad óráimat. Foglalás.

Karcher Akadémia

 

Karcher Akadémia

Eldőlt! Mégis csak elindítjuk nyári speciális szakképzési tanfolyamunkat. Indulási időpont 2013.06.27 A dolog lényege, hogy heti két napban, szeptemberre 11-én már vizsgázni lehetne. Ebben a tanfolyamban a Karcher cég a partnerünk és ennek megfelelően a hallgató jó néhány Karcher gépet megismerhetnek. De mi a Karcher Akadémia lényege?

Több cégvezető is jelezte, hogy lenne néhány embere, akinek nagyon kiemelkedő fontos lenne a gyakorlat. Másik fontos kérdés, hogy hamarosan dönteni kellene, hogy kikkel kezdjük meg a felkészülést az 2014-es EuroSkills (Franciaország) versenyre és természetesen ez megelőzően van még CleanEurope Bukarest és a budapesti döntő. Nem utolsó sorban pedig forgatni szeretnénk egy reklámfilmet valós takarítási helyzetekkel.

Tehát aki most komolyan gondolja, hogy küldene embert erre a speciális tanfolyamra az gyorsan lépjen, mert a helyek limitáltak. Másik fontos dolog az embereknek legyen céges egyenruhájuk, mert a film majd értéket jelent minden résztvevő cégnek, ugyanis terveim szerint majd nekik is vágunk össze testreszabott verziót.

Holnap további hírekkel jelentkezem.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#2 - Morsics Katalin2013.06.14. 14:35

A győri Kärchernél már évek óta van képzés, és ők pl. tényleg nagyon jól csinálják. OKJ-s végzettséget adnak. Én ott tanultam, és imádtam!

#1 - Kovács József2013.06.11. 18:03

KEDVES Tibor!Szeretnék jelentkezni a tanfolyamra.Köszönöm