Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Kapcsolat

RITZ HUMÁN ERŐFORRÁS FEJLESZTŐ BT.

2116 Isaszeg, Tőzegtelep 5325

Vezető tanácsadó: Ritz Tibor

Mobil: 70/614-4706

email: tiborritz@gmail.com

Időpont foglalás, a tanácsadást, az ön által megjelölt helyszínen végzem, kérem vegye figyelembe az utazási időt is. Itt láthatja a szabad óráimat. Foglalás.

Haladunk (16.05.23)

 

Haladunk (16.05.23)

Hétfő kamarai szabadegyetem, kedd könyvezünk, szerdán Hungexpo és hétvégén tréning, indul egy új csoport. Azt gondolom, hogy ezen a héten is lépünk egyet előre. Azonban ezt nem mindenki látja így. Nehéz helyzetben vagyunk, mert a szakma nem pontosan látja a saját érdekeit.

A BKIK fenntarthatósági hetet szervez, ennek egyik rendezvénye a szakmai osztály XIII-ik szabadegyetem rendezvénye. Ma 10.00 órakor kezdődik. Érdekes a helyzet, mert miközben már van hivatalosan államilag elismert környezetbarát takarítás védjegy, addig itt még csak a környezetkímélő takarításról lesz szó. Viszont az energia hatékony porszívó izgalmasnak ígérkezik. Különös tekintettel arra, hogy nemzetközi szinten sok polémia van vele kapcsolatban.

A szakirodalom újabb elemei forrnak és érnek, kedden nagy munkában lesz a csapat.

Szerda a TisztaShow napja, a MATISZ az üres B pavilonba hívja a szakmát, hogy bemutassa az októberi nagy rendezvény koncepcióját. Ez a találkozó azért fontos, mert a koncepció még alakulhat aszerint, hogy résztvevők miképpen látják, mit gondolnak, hogy milyen célok kellene, hogy teljesüljenek. Ez a rendezvény meghatározza majd a következő éveket.

Csütörtök készülődés.

Péntek és szombat nekem indul egy új Master-Mind csoportom Budapesten, de a péntek a MATISZ részére is nagy nap, mert indul az első tagtoborzó rendezvény, a budapesti, ezt követi majd a székesfehérvári és a debreceni.

Komoly hétnek nézünk elébe.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!