Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Kapcsolat

RITZ HUMÁN ERŐFORRÁS FEJLESZTŐ BT.

2116 Isaszeg, Tőzegtelep 5325

Vezető tanácsadó: Ritz Tibor

Mobil: 70/614-4706

email: tiborritz@gmail.com

Időpont foglalás, a tanácsadást, az ön által megjelölt helyszínen végzem, kérem vegye figyelembe az utazási időt is. Itt láthatja a szabad óráimat. Foglalás.

Felületspecialista 2013

 

Felületspecialista 2013

Április 2-án indul a FELÜLETSPECIALISTA tanfolyam. Ebben a félévben ez lesz az egyetlen. Amiért érdemes ezen a tanfolyamon részt venni, az elsősorban az értékesítési és marketing rész továbbfejlesztése, mert most már a tanfolyam minden marketing eszköz ismertetésre és bemutatásra kiterjed.

A FELÜLETSPECIALISTA tanfolyam a szakmunkás tudásra épül és alapvető célja egy olyan szakember kiképzése, aki direktmarketingen keresztül akar szolgáltatást értékesíteni. A koncepció alapfilozófiája, hogy az értékesítés alapja a demómarketing és ezt megelőzően pedig intenzív internetmarketinggel építjük ki a szakértői pozíciót. Ez az a marketing, ami nem rizsára épül. A szakember megfelelő tudás birtokában felépítheti önmagát: blog, email kampány, telefonos egyeztetés és ezzel párhuzamosan szakmai fejlesztés. A demómarketing során pedig megmutatjuk az ügyfélnek, hogy adott területen, adott körülmények között mit lehet elérni.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!