Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Kapcsolat

RITZ HUMÁN ERŐFORRÁS FEJLESZTŐ BT.

2116 Isaszeg, Tőzegtelep 5325

Vezető tanácsadó: Ritz Tibor

Mobil: 70/614-4706

email: tiborritz@gmail.com

Időpont foglalás, a tanácsadást, az ön által megjelölt helyszínen végzem, kérem vegye figyelembe az utazási időt is. Itt láthatja a szabad óráimat. Foglalás.

CleanEurope

 

CleanEurope

Egy szakmai verseny, aminek sok hozadéka lehet, ugyanakkor izgalmas kérdés, hogy a szakma mikor ismeri fel, hogy milyen eszközök állnak a rendelkezésére. Ami itt most nagy kérdés, hogy milyen lesz az aktivitás az idén, hogy tudunk megjelenni a 2014-es EuroSkills kapcsán és mit kezdünk a 2015 Brazíliai WorldSkills lehetőséggel?

Tudom, nem egyszerű. Nap, mint nap hajtani a mókuskereket és még ilyen dolgokra is figyelni. Pedig a kitörési pontok itt vannak. Vagy valami egészen úja kell csinálni vagy a meg szokott dolgokat de hyper - szuper hatékonysággal, nem utolsó sorban etikusan is.

A magyar verseny november 8-án lesz. Ha így nézem, addig még van egy fél év, tehát jól fel lehet készülni. Ugyanakkor most mód van részt venni, ha a lengyelországit már nem számolom még két nemzetközi versenyen. Nemzetközi tapasztalatot lehet szerezni, annak minden hozadékával.

A versenyszabályzat jelenlegi állapota itt letölthető. 2013.03.22-cleaneurope-szabalyzat-nemzetkozi-egyeztete.pdf

Szervezhetünk rá egy kerekasztalt.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!