Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

Kiemelt termékek

"Reneszánsz 2.0 …

"Reneszánsz 2.0 START" Akciós ár:
10 000 Ft helyett
7 000 FtEgységár: 7 000 Ft /Fő
Új

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Kapcsolat

RITZ HUMÁN ERŐFORRÁS FEJLESZTŐ BT.

2116 Isaszeg, Tőzegtelep 5325

Vezető tanácsadó: Ritz Tibor

Mobil: 70/614-4706

email: tiborritz@gmail.com

Időpont foglalás, a tanácsadást, az ön által megjelölt helyszínen végzem, kérem vegye figyelembe az utazási időt is. Itt láthatja a szabad óráimat. Foglalás.

A tisztítás-technológia az FM része

 

A tisztítás-technológia az FM része

Mint gondolom, tudjátok, az FM piac az a piaci halmaz, aminek egy része tisztítás-technológia. Ezért rendkívül fontos kérdés, hogy mi a realitása egy FM szakembernek (létesítménygazda) a takarítási szolgáltatásról.

A Mérnöktovábbképző Intézet és a Magyar Létesítménygazdálkodási Szövetség létesítménygazdálkodási tanfolyamának 17. évfolyama 2015. október 27-én indul. Ez lesz 17-ik éve annak, hogy én is tanítók a Budapest Műszaki Egyetem Mérők-továbbképző Intézetének FM képzésén. Az elmúlt időben ezen a képzésen több mint 400 létesítménygazda vett részt. Azt gondolom, hogy a takarítás valós értékének az elfogadtatása és a takarító valós pozicionálása itt kezdődik. Az okos takarító cégvezető mindenképpen bekapcsolódik ebbe a folyamatba. További információk itt: a tanfolyam honlapján és az intézeti honlapon.  Mit tanítunk és miért: olvassa el itt.  Mi a létesítménygazdálkodás: itt tájékozódhat.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!