Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Kapcsolat

RITZ HUMÁN ERŐFORRÁS FEJLESZTŐ BT.

2116 Isaszeg, Tőzegtelep 5325

Vezető tanácsadó: Ritz Tibor

Mobil: 70/614-4706

email: tiborritz@gmail.com

Időpont foglalás, a tanácsadást, az ön által megjelölt helyszínen végzem, kérem vegye figyelembe az utazási időt is. Itt láthatja a szabad óráimat. Foglalás.

A nagy felmérés kiértékelése (16.04.08)

 

A nagy felmérés kiértékelése (16.04.08)

A nagy felmérés nem sikerült olyan nagyra, de azért 29 válasz nem is olyan rossz, a mi üzletágunkban. Különösen, hogy olyanok is megszólaltak, akiket már rég nem hallottam, láttam. Sokan még fel is hívtak és lelkesek voltak, hogy végre kiönthetik a szívüket. Aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli.

Ne húzzuk, az időt nézzük az eredményeket.

Arra a kérdésre, hogy „ha lenne egy éved, akkor mi az, amire azt rááldoznád” című kérdésben, azért több volt, mint ahogy azt sokan észrevették. Itt nem csak az volt a kérdés, hogy mit, hanem az is, hogy pontosan melyik az a legfontosabb és égető probléma? Tehát itt csak egy valamit kellett volna írni. Volt, aki hármat is beírt.

A rangsor a következőképpen alakult: Marketing, Szakmai ismeretek – képzési tematika, Humán Erőforrás Menedzsment, Pénzügy, Szociológia.

Mindezekkel szemben vagy éppen emiatt arra a kérdésre, hogy mi az akadály, ami nem hagyja a cégét fejlődni, viszont az esetek döntő többségében, a piac működésével és sajátosságaival, illetve a munkavállalókkal kapcsolatos problémák lettek megjelölve.  

Azt gondolom, hogy ezekre lehetne megoldás. Hogyan fogjunk neki?

2016-ra

Ötletbörze

Név *:
E-mail *:
Mobil *:
Biztos pont *:
A cél, ötlet vagy elképzelés *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!