Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Kapcsolat

RITZ HUMÁN ERŐFORRÁS FEJLESZTŐ BT.

2116 Isaszeg, Tőzegtelep 5325

Vezető tanácsadó: Ritz Tibor

Mobil: 70/614-4706

email: tiborritz@gmail.com

Időpont foglalás, a tanácsadást, az ön által megjelölt helyszínen végzem, kérem vegye figyelembe az utazási időt is. Itt láthatja a szabad óráimat. Foglalás.

A bomba hamarosan robban

 

A bomba hamarosan robban

Másodpercek vannak hátra és elképesztő történek veszik kezdetüket. Ha valaki ült már a japán lövedékvonaton (bullet train) azt tudja, hogy a repülés az egy dolog, de 320 km/órával a földön haladni és az ablakon kinézni, az egy teljesen más érzés. Hamarosan olyan vonat indul, amiről eddig csak álmodtunk.

Talán hétfő lesz az a nap, amikor léhul a lepel az új programról. Lehet, hogy a jövő hétfő, de az is lehet, hogy csak az utáni. A MATISZ tagok előnyben lesznek, mert ök. már 29-én biztos megtudják, mert akkor lesz a MATISZ közgyűlése. Különböző dolgok kerültek előkészítésre az elmúlt 3 hónap alatt. Részleteket talán már mindenki hallott, de a komplett egészet még senki sem látta.

Tehát hírbonba robban, hogy egy nagyszabású program indul el, ami csak a japán vonathoz hasonlítható. Gyors lehetőségek tárulnak fel, aki képes lesz, ezeket követni még az idén olyan piaci előnyökhöz jut, amiről eddig csak álmodott. Ez egy olyan program ami a hozzáállást és a szakmai, szakmapolitikai erőfeszítéseket díjazza.

Ha valaki figyelt, akkor lehet, hogy maga is össze tudja rakni a részleteket. Ha nem hamarosan megjelenik a hír.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!