Ritz Tibor Takarítási szakértő - Alkalmazott környezetkutató blogja - Reneszánsz 2.0

Szavazás

Milyen gyakran nyitja meg ezt az oldalt?

Szavazok

Kapcsolat

RITZ HUMÁN ERŐFORRÁS FEJLESZTŐ BT.

2116 Isaszeg, Tőzegtelep 5325

Vezető tanácsadó: Ritz Tibor

Mobil: 70/614-4706

email: tiborritz@gmail.com

Időpont foglalás, a tanácsadást, az ön által megjelölt helyszínen végzem, kérem vegye figyelembe az utazási időt is. Itt láthatja a szabad óráimat. Foglalás.

2015.10.27. hírlevél kiküldését követően

 

2015.10.27. hírlevél kiküldését követően

A blog nagy előnye, hogy minden cikk megnyitás száma látszik. Ennek megfelelően azt gondoltam, hogy hetente készítek egy statisztikát, hogy miképpen áll a cikkek kéthetes olvasottsága. Kíváncsi vagyok, hogy ez hétről hétre miképp alakul.

Érdekes módon a legtöbbet olvasott cikk, a legfrissebb cikk is egyben. Majd jövő héten meglátjuk, hogy ez valami trend vagy csak véletlen és, hogy miképpen alakul a cikkek sorsa. Persze az is izgalmas kérdés, hogy a TOP lista befolyásolja-e a cikkek olvasottságát? Az elmúlt 2 hét slágerlistája:

  1.       Október 25-én posztolt, 124 megnyitással „Az áttörés”: a betanított takarító képzettségi szint bevezetéséről.
  2.       Október 15-én posztolt, 123 megnyitással „LAST MINUTE”: utolsó felhívás a MATISZ éves konferenciájára és egyben egy előzetes összefoglaló a konferencia programjáról.
  3.       Október 18-án posztolt, 31 megnyitással „Új koncepció”: rövid eszmefuttatás a takarítóiparban újra megjelenő robotok jelentőségéről és az előkészített paradigmaváltásról
vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!